Kaks Euroopa uuringud eelnev kokkupuude profülaktika (PREP) on lõpetanud randomiseeritud uuringus pärast vahearuande analüüsid on näidanud, et mõlemal juhul tõhusust PREP oli nii suur, et see oleks ebaeetiline ei ole saadaval kõigile osalejatele. TestidUHKED e IPERGAY jätkub, kuid kõik osalejad Truvada (tenofoviiri / emtritsitabiini) ennetava meetmena HIV nakkuse vastu.

Eeldatavasti esitatakse täielikud andmed veebruaris retroviiruste ja oportunistlike nakkuste konverentsil (CROI), kuid eeldatakse, et ka uuringute efektiivsus on kõrgeim kui kunagi varem PrEP-i uuringutes täheldatud. Suurbritannias korraldatud PROUDi uuring näitas 545 HIV-nakkuse suhtes haavatavaimat gei meestele ohutuma soo toetamise paketiga ja pooltele neist osalejatest pakuti kohe PrEPana ööpäevast annust Truvada®-d. teisel poolel lükati PrEPi kättesaadavus ühe aasta võrra edasi. Uuringu peamine eesmärk oli teada saada, kas osalejate nakkusohtlik käitumine muutub, kui nad teaksid, et võtavad PrEP-i, kuid kui eetika- ja andmeseirekomisjoni (IDMB) koostatud vaheanalüüs näitas oluliselt väiksemat nakatumiste arvu HIV PrEP-ravi saanud inimestel otsustati randomiseeritud uuringuetapp lõpetada 16. oktoobril. Kuid Prantsusmaal ja Kanadas on IPERGAY kliinilises uuringus katsetatud uut vahelduvat PrEP-raviskeemi 400 gay-mehega. Osalejatel paluti võtta kaks korda suurem annus PrEP-i päeval enne seksimist ja ka kahel päeval pärast seksi. Nad randomiseeriti võtma kas Truvada® või platseebot. IPERGAY IDMB viis osaliselt läbi PROUDi teadaande ka vaheanalüüsi ja jõudis järeldusele, et kohtumenetluse režiim oli nii kõrge, et osalejate platseebo hoidmine oli ebaeetiline. Seetõttu kuulutati 29. oktoobril välja, et Truvada® tehakse kõigile osalejatele kättesaadavaks. Kommentaar: On oluline, et ennetada lõppväärtused tõhususe need uuringud, mis tõenäoliselt esitatakse CROI veebruaris, kuid see on juba selge, et see on oluline areng teadus- prep. Varasemad testid on küll kõrge tõhususe inimeste seas, mis tõesti võttis samuti teatatud puudulikku täitmist, mis mõjutab süsteemi tõhusust. Need näivad olevat kaks esimest testid näitavad, kõrge efektiivsuse üldisel tasandil, vähemalt homoseksuaalsete meeste hulgas selle liikmeks olema ka kõrge hulgast enamik osalejaid. See tuleb soovitada, tugevamalt kui varasemate uuringute tulemustega, et PREP võiks olla praktilised ja tõhusad ennetus- nende seas kõige haavatavamad HIV-nakkuse ja kes on motiveeritud tegema. See uudis tekitas Ühenduse deklaratsioon tegutsevate organisatsioonide ennetamise valdkonnas Ühendkuningriigis, avatud tellimine, mis nõuavad kiiremat juurdepääsu prep. Nägemahttp://www.prepaccess.org.uk tellida.

Progress vaktsiinides HIV: Uusi katseid inimestele 2016?

Uuringus, milles ta anti Lõuna-Aafrika vabatahtlike RV144, ainult korra vaktsiini on seni näidanud tõhusust HIVi nakatumise leitud tugevam immuunvastus hulgas vabatahtlike selles riigis kui esialgses uuringus sisse Tai. Jaanuaris algav uus uuring HVTN100 manustab rohkematele lõuna-aafriklastele versiooni RV144-st, mis on spetsiaalselt kohandatud Lõuna-Aafrika levinumatele HIV alatüüpidele. Kui see tekitab tugevamaid immuunvastuseid, siis uuring Suuremad mõõtmed on kavandatud 2016. aastasse. Tai uuringus osalenute immuunvastuste uurimine, kellele anti kaheksa aastat pärast esialgset uuringut suurenenud annus RV144, näitas, et saadud vastused suutsid ainult “neutraliseerida” (st nakatumist vältida). rakud) HIV tüved, millel ei olnud inimese immuunsussüsteemi rünnaku suhtes resistentsust. Siiski oli paljutõotavaid märke, et võimendajad "surusid" mõnede osalejate immuunsussüsteeme nn neutraliseerivate antikehade väljaarendamise suunas, mis suudab enamiku HIV tüvede võimetuks muuta. Teine uuring inimestel, mis võib alata 2016, on väiksem, manustab vaktsiini, mis hõlmavad HIV antigeenide (valkude signaal) ümber teise viirus, CMV (tsütomegaloviirus). Vaktsiin ei kaitse nakatumise eest, kuid ei HIV-nakkuse, muutes need ohutud, lõpetades need, enamasti kadunud organismis. Kuuskümmend protsenti rühma ahvidel, kes said viiruse ja seejärel nakatunud ahvide versioon HIV (SIV) esttá nüüd, kolm aastat hiljem, vabad nakkuse ja kogemustest sel aastal kas vaktsiin, manustatuna ahvid juba nakatunud SIV toob endaga ravimina, mis võimaldab neil püsida tervena ilma antiretroviirusravi (ART). Kui see juhtub, kliinilised katsed inimestega algavad 2016. Kommentaar: Aeglane vaktsiinide väljatöötamise HIV viib mõnikord kahtlen, et see protsess kunagi lõpeb. Aeglane protsess tingitud asjaolust, et HIV viiruse samas takistades normaalset immuunvastust viirused nagu paljunemist, on rohkem mõru kui teised vaenlase peent kuid suhteliselt vähem arenenud viiruste, nagu Ebola. Arendamine HIV-vastane vaktsiin hõlmab peamiselt uute teaduslike teadmiste ja keerukus on võrreldav suure ruumi projekti. Igal juhul hiljutine uurimus edeneb, kas parandada olemasolevate lähenemisviiside, nagu RV144 kas juhuslikult järeldused CMV vaktsiini.