Beto

Sa oled sisse Algatamine => lase elu mind => Beto
lase elu mind
Viis beto
Tee võib olla raske, kuid vaimse perspektiivi iga saab teha teed olla lihtne või keeruline. Beto valis ausad peaga ja nüüd on kõik lihtsam

Avastasin, et minu HIV 2013 koos 24 aastat ja arvasin, et minu maailm oli üle, mul oli suhe, vastuvõtmise plaanid mu partner ja kõike muud, mu partner ei olnud saastunud ja ei suutnud seista baar pikka aega; meil oli elu, mida ehitati ja hävitas ainult minu vastutustundetus.

Varsti ma leidsin isik, kes aitas mind palju, isegi kui negatiivsed suutis mulle enesekindlust Mul oli vaja alustada ravi esimesel Ma ei lase tal puutu mind hirmuga ja teabe puudumine, kuid ta oli kannatlik ja ületada iga päeva kõrval.

Kui ma avastasin haigus mu viiruskoormus oli väga kõrge, isegi avastanud varakult, umbes 4 kuud pärast nakatumist, mu CD4 oli kõrge liiga (700), kuid minu arst otsustas, et tuleks alustada ravi, et vältida selle kukkumist . Ma olin väga hirmul, kuid mul oli toetust ja hakkasin.

Ma lugesin palju lugusid inimestest, kes ei kohandanud, ja ma kartsin, et sama asi juhtub minuga, aga ma otsustasin oma arstile usaldada.

Hakkasin lamivudiin, Tenofovir ja efavirens, ainus asi, mida ma tundsin esimestel päevadel oli natuke merehaige siiski midagi, mis oli pühkimine. Võttis see kõik kokku enne voodisse ja pärast umbes minut 30 tundsin pehme keha ja küsib voodi ja läksin magama nagu ingel, järgmisel päeval ärkasin veidi haige, kuid see oli lihtsalt võttes hommikusööki
tugevdatud. Ma olen ravimit sellel päeval ja harva mingit mõju, siis ma usun, kui teil on vedanud minu viimase külastada minu arst ütles, et see oleks lülituda uuele ravi, mis kujutab endast vaid ühte pill enne magamaminekut, mis sisaldab kolme narkootikume.

Ma koostasin selle raporti, nii et inimesed teavad, et see ei ole kõigi jaoks sama ja et psühholoogilised mõjud on minu arvates palju.

Ma pole kunagi olnud oksendamist, minestamist või hallutsinatsioone, kohandasin ravimit väga hästi ja kiiresti. Minu jaoks on häbimärgistus endiselt halvim, aga minu meelest on oluline, et nad teaksid, et mitte kõik pole nii kohutav kui lugeda.

Minu suurim hirm on tulevik, kuid ma tean, et see võib olla palju hullem ja tulevikku ei saa selle haiguse tõttu lõpule viia, vaid minu hoiakute ja mõtte tõttu.

Beto

Saadetud iPhone

Märkus soropositivo.org Editor: Võite anda oma ütlusi iPhone'i abil või mis tahes muust seadmest.

Võite valida, et tulla teise nime all või mitte.

Siis me avaldame hellalt, kuigi see võib aega võtta.

Meie suurim soov on näidata, et seal on elu pärast HIV ja on elu HIV

Kuulutused

4i uudised

Kommentaarid on peatatud

See sait kasutab küpsiseid ja võite selle kasutamise keelduda. Aga te võite hästi teada, mis on meie koosmõjus salvestatud Tingimused |