Vaimse Challenge Võtke minu esimene retroviiruste vastane ravim

Sa oled sisse Algatamine => retroviirusevastaste => Vaimse Challenge Võtke minu esimene retroviiruste vastane ravim
?>

2014Veebruaris 2014 diagnoositi HIV pärast haiglasse PCP (pneumotsüstiit kopsupõletik). Minu diagnoos oli mulle täielik šokk ja ma teadsin, et pean ravimit võtma. Mind saadeti haiglasse, kus arst ettenähtud mulle Isentressiga (raltegraviiril) ja Truvada (Tenofovir / FTC) HIV ja Bactrim (kotrimoksasooli), et vältida tagasipöördumist CFP. Kui ma hakkasin seda skeemi mõtlema, mõtlesin ma, "mis on need ravimid ja mida nad kavatsevad oma kehaga teha?" Ja "Ma tõesti ei taha muuks ajaks retseptiravimeid võtta? "

Minu jaoks oli minu esimene tablett psühholoogiliselt keeruline. Ma ei usu, et need tabletid läksid mind päästma, aga jah, nad läksid mulle haiget. See on peamiselt tingitud asjaolust, et ma olen natuke paranenud, kui võimalik. Ma olen inimene, kes usub looduse jõusse, et meid paraneda, ja et toit on meditsiin. Lisaks lugesin ma, kuidas need tabletid võivad põhjustada maksa- või neerufunktsiooni kahjustusi. Iga päev oli lahing minu jaoks tablettide neelamiseks.

Nagu näete, ei olnud Isentressi / Truvada skeem minu jaoks kasuks. HIV viiruse koormus suurenes jätkuvalt, mu CD4i arv jätkas ohtlike numbrite arvu vähenemist. Minu arst ei teinud mulle HAART-ravi alustamisel resistentsust, ja ma ootasin, kuidas mu keha reageerib. Lisaks olen eemaldanud Bactrimi selle põhjustatud sügeluse tõttu, mis oli nii arvukalt, et see jõudis kohale, et tekitada väikeseid nahalööbeid. Arst otsustas testid läbi viia ja lõpetas ravimeid. Ma ootasin tulemuste eest rohkem kui kuu aega ja jäeti pikema aja jooksul ravimata.

Kui tulemused tulid, ütles ta mulle, et ta tahtis alustada Edurant (rilpiviriinile), RETROVIR (zidovudiini, AZT), Norvir (ritonaviir), Truvada (Prezistaga darunavir) ja Dapsone. Kuidas ta saaks soovitada mulle nii palju tugevaid ravimeid? Ma olin šokis ja täis kartusi, mida kõik need ravimid võiksid oma kehaga teha. Ma mõtlesin sõna otseses mõttes, et see mind hävitaks ja ta ei julgusta mind võtma mis tahes toidulisandeid.

Sel hetkel otsisin ma teist arvamust, sest ma kaotasin suurema osa oma usalduse oma arstile ja mulle ei tundu, et pean võtma nii palju ravimeid. Uus arst nägi mind ja tegi oma katsed ja jõudis järeldusele, et oleks hea võtta Prezista, Norvir ja Truvada HIV-i raviks ja Dapsone Bactrimi asemele. Selgus ka, et ma olin Edurantile vastupidav ja mu endine arst oli mulle ette kirjutanud. Ütlematagi selge, et mul oli hea meel, sest ma ei peaks võtma sama palju tablette nagu mu vana arst oli ette kirjutanud. Olen selle ravimi all olnud alates augustist. Sellest ajast alates on pillid töötanud ja minu viiruskoormus on nii kiiresti vähenenud kui ka minu CD4i arv, mis on hästi kasvanud. Kahjuks on mul alates ART-ravi algusest tekkinud perioodiline kõhulahtisus, kuid probiootikum on mulle võidelnud.

Lisaks on psühholoogilised väljakutsed minu jaoks jätkunud.

Jälestust, vastikustMul on NOJO pillidest, mida ma iga päev võtavad, ja ma kardan väga kahju, mida nad võiksid oma kehale teha. See suhtumine võib tunduda kummaline, kuna idee on see, et pikas perspektiivis aitavad pillid "Tame" viirus ja lubage mul elada kauem ja on parema tervisega, kuid ma ei saa kontrollida hirm mul neist.

Olen proovinud kõike, mida suudan oma keha eest hoolitseda alates HIV-vastase retroviirusevastase ravi algusest. Alustades arvesse võtta mitmesuguseid toidulisandeid sh N-atsetüültsüsteiini (NAC), koensüüm Q10 (CoQ10), leedri-, seleen, musti seemneid ja isegi 15.000 mg C-vitamiini päevas.

Olen teinud kõike seda, mis aitab toetada mu keha paranemise protsessi, kuid hiljuti avastasin, et mu viiruskoormus ei ole vähenenud viimase kuu, mis pani mind ja mu meditsiinilise teate. Ma ei tea, nüüd, kui ma võib teinud midagi, mida ma ei peaks ... ja kuna ma olen olnud ravimeid kava, mis ei tööta, ma rõhutan ma ei tea, kas mu praegune kord jätkab teha " trikk ". Tõlkija märkus: Hoidsin _truque_ sõna, sest see annab palju psüühika teksti autor ja kuna poolehoidu fookus)

Ma saan nüüd on hoida lootus et minu praegune ART-raviskeem ei ole enam töötanud ja kõik töötab välja, olenemata minu isiklikest tunnetest pillide kohta.

Ma olen tõesti tänulik kõigile meestele ja naistele, kes võitlesid ja surid tagada, et inimestele meeldib mulle need pillid, mis aitavad meil elada tervislikumat elu. Ei möödu päevagi, kui ma ei usu, et kõik inimesed, kes on alistunud AIDS tõttu, millel ei ole mingit ravi seda. Mul on vaja, et peatada peksmise mind võttes neid tablette ja otsida head nad teevad. Loodan, et ühel päeval olla õnnelik ja tean quebasta võtta üks tablett päevas või elada piisavalt kaua, et näha tegelikku ravi see viirus.

Jason Q

De TheBody.com

Detsembrist 2 2014

Claudius
Mis oli teie esimene antiretroviirusravi tablett? Kui see oleks AZT või Atripla, tahame, et te oma lugu räägiksite! Kirjutage oma lugu (200i ja 1.000i sõna vahel, palun!) Või tehke video oma iseloomustusega ja postitame selle siin, kui lubate meil seda teha. Võite selle alustada, kui kommenteerime vähe lähemalt ühendust meiega.

Tõlkinud Original Claudio Souza sisse Vaimse Challenge võtmise Minu esimene HIV Med augustil 30 2015

Kuulutused

Seotud väljaanded

Laadimine

Automattic, Wordpress ja Sorositivo.Org teevad teie privaatsuse osas kõik, mis meie võimuses, ning täiustame, täiustame, katsetame ja rakendame pidevalt uusi andmekaitsesehnoloogiaid. Teie andmed on kaitstud ja mina, Claudio Souza, töötan selles blogis 18 tundi või päeva, et muu hulgas tagada teie teabe turvalisus, kuna ma tean varasemate ja vahetatud väljaannete tagajärgi ja komplikatsioone. Nõustun Soropositivo.Org privaatsuspoliitikaga Lugege kõiki privaatsuspoliitikast

Teie arvamus on väga oluline!

Kas soovite avaldada oma arvamust ajaveebi Soropositivo.Org kohta?

Palun sisestage oma e-kiri, nii et saadame teile vastuse.

Tänan teid Me tervitame teie tagasisidet ja pöördume varsti tagasi

whatsapp WhatsApp Us
Kas peate rääkima? Siin on kolm inimest, kes pakuvad oma võimaluste piires vabatahtlike teenuseid.
viga: Sisu on kaitstud !!