Natalieelne HIV-testimine: kõik rasedad peavad tegema

Tullius Detritus

HIV-testimine. Mul oleks blogis ise sadu linke inimestelt, kes ütlevad, et nad tegid 1i, 5i, 25i, 49i ja 86i teste (see on minu rekord) HIVi vastu. Mõned neist inimestest tegid testid väga konkreetsetel kuupäevadel, nagu näiteks 36i akna päev. Ja isegi see, et teine ​​õnnetu, hirmuäratav ja ebakindel inimene oma saatuse üle, millel on rohkem kui viissada kolmkümmend viis päeva immunoloogilist akent, on see, kuidas nad loevad, mitte mulle ilma "kohtuotsuse".

Mida see peaks olema:

Pärast seda arvu uuringuid hämmastava immunoloogilise akna perioodil, mis loodi minu hirmu ja irratsionaalsuse pingpongis, minu süü ja minu kahetsuse vastu:

Ma ei ole reagent!

Kui see kestab 36 tundi, me teame 36 tundi.

Kuid siinkohal on tähelepanu keskmes: HIV-testimine sünnieelse sünnituse ajal: kõik rasedad naised peavad seda tegema

Ja kahjuks pole võimatu, et keegi lõpetaks raseduse ajal vähemalt ühe HIV-testi.

E see katse on vajalik. Seadusega nõutav!

Seropositiivsetel rasedatel naistel on vähemalt 2014-i järgselt võimalus rasedaks ja tõenäoliselt diagnoosida kiiresti, isegi raseduse alguses, kohe sisenedes ART-i (retroviirusevastane ravi), kusjuures 100-i manustamine järgneb ravile. , "kindlus"Mitte-HIV-positiivse lapse sünnitamine.

Santos oli esimene Brasiilia linn, mis hävitas vertikaalse ülekande (emalt lapsele raseduse ja / või sünnituse ajal) ja Kuuba, esimene rahvas, kes seda tegi.

Ma lugesin natuke "Kuuba vastusest HIV / AIDSi epideemiale" The Body veebilehel ja ma pidasin seda jõhkralt. Otsing, "ümberpaigutamine", isolatsioon (loodud geto) ja "tasuta" teksti autor läbisid head kõned!

Ja ma ei tee kirjalikke vihjeid chamosele

Kuid Kuuba vastus ei ole siin tekstis oluline.

Oluline on teile teatada, et jah, see on võimalik teile, naisele, kes kahjuks leiab ennast HIV-iga või isegi AIDS-iga, et luua oma terve tütar / poeg!

Ilma HIV reaktiivi seroloogiata

Ma panen eile toodetud video alla, mis käsitleb seda teemat. See oli elav, halva kvaliteediga heli ja ma püüdsin parandada ja see läheb allapoole

Kuulutused